| CAT | CAST | FRA |
Contacti amb nosaltres: 972 51 00 11

Empresa:El nostre equip li prestarà un servei àgil i de màxima qualitat

Sobre l'Assessoria

Assessoria Prats té el seu origen l'any 1990 a Figueres, fruit de l'esforç, la dedicació i la vocació de servei dels seus fundadors. Des dels seus inicis hem tingut un important creixement. Tenim unes instal·lacions modernes, dotades d'aplicacions informàtiques avançades i un personal qualificat i experimentat.

Som un equip professional d'assessorament a empreses i professionals la filosofia dels quals és prestar un servei àgil i de màxima qualitat en totes les àrees de l'empresa que necessiten un suport especialitzat, conscients del dinamisme que impera en el món empresarial actual, que requereix respostes molt ràpides a múltiples requeriments. El nostre objectiu és oferir a cada un dels nostres clients un servei complet i integral basat en una relació personal i directa amb el client.

Prestem serveis en les àrees següents: fiscal, laboral, comptable, legal, protecció de dades, gestor de finques, gestor administratiu i mediadors d'assegurances. Prats Assessoria us aportarà tranquil·litat en assegurar-vos el compliment puntual de totes les vostres obligacions legals. La gran varietat i complexitat de normes jurídiques i administratives de tot tipus que es projecten sobre l'empresari actual i que es tradueixen en una multiplicitat d'obligacions fiscals, comptables, legals, laborals, administratives i financeres, fan valuosa l'assistència de l'assessor d'empreses, amb la col·laboració del qual s'assegura el fet d'estar perfectament al corrent de totes aquestes obligacions. Però l'aportació del nostre equip no queda només aquí, ja que també disposareu de la nostra assistència.